• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TEKOČE MILO ZA ROKE SIVKA: Dvorec Trebnik

Lepotičke predstavljam Vam milo za roke z vonjem sivke Dvorca Trebnik, ki  je zagotovo meni eno izmed ljubših mil za roke, predvsem zaradi dveh stvari. Prva je zagotovo ta, da ni testirano na živalih in druga najljubša lasnost je ta, da je to eno redkih mil, ki se ne peni in se zelo hitro izpere iz rok. Zelo ekološko, sploh kar se tiče porabe vode.

 Tekoče milo sivka Dvorec Trebnik

Moja ocena: Milo se nahaja v lični, prozorni embalaži z dozirno pumpico, všečnega dizajna. Kar je seveda super. Je prozorne barve, mogoče v embalaži izgleda malček nežno bež, vendar na rokah izpade prozorna. Zelo tekoče, lahke teksture.  Ima zelo izrazit in močan vonj sivke.Tako, da če niste ljubitelji sivke, vam po vonju mogoče nebi bila ravno všeč. Ampak odmislite vonj, važen je namen:) Meni je vonj sivke všeč, čeprav je pri tem milu zame mogoče vonj malček premočan. Najboljše lastnosti mila so, da se ne peni, se zelo hitro izpere iz rok, posledično porabimo bistveno manj vode. Lepo očisti roke, vonj sivke je prisoten še nekaj časa. Da bi mi prav milo izsušilo roke mislim, da ne vendar to težko presodim, ker imam  sedaj precej izsušene roke. Milo uporabljamo vsakodnevno in je naš baeuty lepotec na kuhinjskem pultu:) Več različnih vonjev (kamilica, rožmarin, rakitovec...). Za ceno bo mogoče kdo rekel, da je za milo za roke pretirana, vendar naj poudarim, da je to milo, ki je ustvarjeno v sklopu naravne kozmetike in testirano na živalih, ter če pogledamo iz ekološkega vidika: ZELO EKOLOŠKO:) Cena: v spletni trgovini 6,32eur.

  
 Priročna dozirna embalaža s pumpico, ki dela brezhibno

 Zelo tekoče, brezbarvno milo, ki se ne peni in se zelo hitro izpira ter ni testirano na živalih 

 Brez sintetičnih barvil, mineralnih olj, parabenov in silikonov, z naravnimi eteričnimi olji 

Milo lahko kupite na njihovi spletni trgovini http://www.trebnik.com/index.php ali pa v prodajalnah Merkator, ter v njihovi galeriji v Ljubljani.


Vam je milo mogoče všečno, ga uporablajte imate z njim izkušnje, se veselim mnenj in komentarjev.



With LOVE Sugarlove blog